//
you're reading...
ΑΕΛ FUTSAL

Όλα ανοικτά στο θέμα του Ντεγκρά

ΒΑΡΥΝΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Η ΣΤΑΣΗ TOY  ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ

pegasus_LARGE_t_143761_106014911_type11291

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πρώτο… ημίχρονο τέλειωσε χωρίς αποτέλεσμα, όμως ένας αγώνας ολοκληρώνεται με τη λήξη του παιχνιδιού.

Κάπως έτσι μπορούμε να παρομοιάσουμε τη χθεσινή συνάντηση του Ματίας Ντεγκρά με τον τεχνικό σύμβουλο της ΑΕΛ, Ρούι Τζούνιορ.

Λέχθηκε ότι λέχθηκε, ανταλλάχθηκαν απόψεις, με τον Αργεντινό τερματοφύλακα να ρίχνει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Πλέον η μπάλα να είναι στα πόδια της ΑΕΛ.

 Ο Ντεγκρά έριξε γέφυρα επικοινωνίας με την επιστροφή του στην Κύπρο και απέδειξε πως το οικονομικό, που αποτέλεσε το μεγάλο εμπόδιο για να επέλθει πιο νωρίς η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, ήταν θέμα χρόνου και σωστών επαφών για να λυθεί.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον μάνατζερ του και τον τεχνικό σύμβουλο της ΑΕΛ Ρούι Τζούνιορ, όλα είναι ανοικτά και τίποτε δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά.

Ο Αργεντινός είχε ψηλές απαιτήσεις στις δύο συναντήσεις που έκανε με τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους πριν φύγει από την Κύπρο και γι’ αυτό το λόγο, κάπου το θέμα φαινόταν πως δεν θα είχε συνέχεια.

Ο Ντεγκρά είναι αποφασισμένος να ακολουθήσει την πεπατημένη των συμπαικτών του μειώνοντας τις απολαβές του ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ χωρίς να προβάλει άλλες απαιτήσεις.

Από τους πιο αγαπημένους ποδοσφαιριστές των γαλαζοκίτρινων, ο Ντεγκρά με την κίνηση του έδειξε ότι θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΛ, την ομάδα που γνώρισε την καταξίωση στην καριέρα του.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους είχε δηλώσει πρόσφατα πως ο Ντεγκρά άξιζε για πολύ περισσότερα, όμως η οικονομική κρίση δεν αφήνει κανένα περιθώρια για ακροβασίες. Ο παίκτης από την πλευρά του ζύγισε όλα τα δεδομένα και άλλαξε στάση, όμως όλα θα εξαρτηθούν και από την απόφαση του προέδρου της ΑΕΛ.

Ο Ντεγκρά κατάφερε με την απόδοση του να κερδίσει τους πάντες στα δύο χρόνια που ήταν στην Κύπρο και ξέχωρα από την αποθέωση του κόσμου δεν ήταν λίγες οι φορές που ο πρόεδρος Σοφοκλέους τον αντάμειψε με ειδικό πριμ για τις εκπληκτικές του επιδόσεις. Γι’ αυτό και νοιώθει πικραμένος από την αρχική στάση που τήρησε ο Ντεγκρά στις συζητήσεις.

Το αήττητο σερί του Ντεγκρά και οι οκτώ συνεχόμενες αποκρούσεις πέναλτι την περίοδο 2011-12 τον κατέταξαν ως τον κορυφαίο τερματοφύλακα. Δεν είναι ψέμα πως ο κόσμος της ΑΕΛ στενοχωρήθηκε όταν πληροφορήθηκε αρχικά πως το πέρασμα του από την Κύπρο θα τέλειωνε. Τώρα μένει να φύγουν εντελώς τα γκρίζα σύννεφα πάνω από τον Ντεγκρά και την ΑΕΛ, κάτι που πιθανό να μάθουμε σήμερα ότι θα γίνει.

About AELNEWS

Η ΑΕΛ Λεμεσού είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στην Κύπρο. Είναι ΙΔΕΑ και αξίζει κάθε θυσία από όλους έμας τους οπαδούς της..... www.aelnews.info

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Ιουνίου 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930