//
you're reading...
ΑΕΛ, ΑΕΛ FUTSAL

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ FUTSAL ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ – ΑΕΛ FUTSAL

208058_1026952119145_9871_n

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ FUTSAL ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 27/6 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ FUTSAL ΠΑΜΠΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ(28/6-30/6) ΣΤΟ SAN DONATO ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ. ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ:

-ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤIΣΗΣ.

-Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

-ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΑΘΛΗΤΩΝ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ

ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ/ΛΕΚΤΟΡΕΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ FUTSAL JOSE VENANCIO LOPEZ HIERRO, O RICCARDO MANNO ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΤΙΜ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ FUTSAL ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ FUTSALCOACH Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ANDRES SANZ. ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ (www.milano2013.futsalclinic.es).

ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ/ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΠΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ FUTSAL ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΣΜΟΣ ΑΥΤΗ Η ΣΧΟΛΗ Η’ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΜΕΣΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ FUTSAL EINAI ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ FUTSAL ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΕΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ Η’ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ TOY FUTSAL. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ FUTSAL ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ UEFA C, B, A ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ FUTSAL. H ΜΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ FUTSAL ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΗΛΙΚΙΕΣ (6-12) ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ.

Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΠΑΜΠΟ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΦΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΝΕΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

577533_150870115089788_214496513_n

 

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚ​ΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ​ΤΟΣ – U15

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ FUTSAL ΤΗΣ ΚΟΠ, Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ U15 ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΠ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ. ΘΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ 5-6 ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ U15. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΟ ΦΟΥΤΣΑΛΙΣΤΗ.

Η ΑΕΛ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ  ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 70-80 ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ 6 ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 600-700 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΕΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΥΤΟ.

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΟΥΤΣΑΛ ΝΑ ΔΟΥΝ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΦΟΥΤΣΑΛ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΕΛ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ U15 ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ. ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ Α.ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΗΛ. 99550076.

Advertisements

About AELNEWS

Η ΑΕΛ Λεμεσού είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στην Κύπρο. Είναι ΙΔΕΑ και αξίζει κάθε θυσία από όλους έμας τους οπαδούς της..... www.aelnews.info

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Ιουνίου 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Μάι.   Ιολ. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: