//
you're reading...
ΑΕΛ FUTSAL

Στόχος το εύκολο ΓΚΟΛ που τόσο πολυ μας έλειπε

cassio-vargas

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το εύκολο γκολ που έλειπε πέρσι και που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους της αποτυχημένης πορείας στο πρωτάθλημα, ελπίζει πως θα το έχει φέτος η ΑΕΛ, στο πρόσωπο του Κάσιο Βάργκας Μπαρμπόσα.

Είναι γεγονός ότι, παρά τα αδιαμφισβήτητα προσόντα τους, οι Βουό, και Σα δεν έδωσαν τις απαραίτητες λύσεις στο σκοράρισμα. Ναι, ο Βουό πέτυχε 11 τέρματα, αλλά αυτά δεν ήταν αρκετά για να δώσουν το κάτι παραπάνω που κυνηγούσε η  ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Σα πέτυχε πέντε γκολ και ο Κωνσταντίνου έξι, με τη σημείωση ότι ο τελευταίος τραυματίστηκε και έμεινε για μεγάλο διάστημα μακριά από τα γήπεδα.

Άλλωστε, είτε μας αρέσει είτε όχι, ο 35χρονος πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας βρίσκεται, πλέον, στη δύση της καριέρας του.

Το νέο πρόσωπο, λοιπόν, στην επίθεση της ΑΕΛ θα είναι, ο Κάσιο, του οποίου όμως η αξία θα φανεί στο γήπεδο και όχι στο βιογραφικό που τον συνοδεύει.

Στη θεωρία, ο 29χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός «έχει όλα τα στοιχεία ενός καθαρόαιμου επιθετικού», όπως δήλωσε στο «Goal» ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ Ρούι Ζούνιορ, προτού προσθέσει:

«Είναι μέσα στις φάσεις και μπορεί να κάνει το εύκολο γκολ, από εκεί που δεν το περιμένεις. Είναι επιθετικός της περιοχής, είναι δυνατός, έχει εκτόπισμα και σουτάρει και με τα δυο πόδια. Έχει καλές τοποθετήσεις μέσα στην περιοχή και αν δουλέψουν τα άκρα και έχει καλή τροφοδότηση, θα μας βοηθήσει. Έχει πολλά κοινά με τον Μιχάλη, όπως ήταν στα νιάτα του και αφού είναι και πέντε-έξι χρόνια μικρότερός του, θα περιμένουμε αρκετά. Όπως για όλους, όμως, έτσι και γ’ αυτόν, καθρέφτης θα είναι το γήπεδο».

About AELNEWS

Η ΑΕΛ Λεμεσού είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στην Κύπρο. Είναι ΙΔΕΑ και αξίζει κάθε θυσία από όλους έμας τους οπαδούς της..... www.aelnews.info

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Ιουλίου 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031