//
you're reading...
ΑΕΛ

Τα σενάρια για το 18 που θα γίνει 17…

vidigal_640x

Ενώ εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση απόκτησης των δύο Βραζιλιάνων, Γκαούτσο και Κάσιο, από πλευράς ΑΕΛ, εντούτοις, το θέμα που ξεκίνησε να απασχολεί όλους στο γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα τα τελευταία 24ωρα είναι ποιος θα είναι αυτός που δεν θα εγγραφεί ή θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα ούτως ώστε να συμπληρωθεί με τα υπόλοιπα 17 ονόματα ξένων – κοινοτικών παικτών ο κατάλογος Α των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού για την επόμενη σαιζόν.

Από τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε διά στόματος Πλουτή Αβραάμ ότι οι δύο προαναφερθέντες Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται πολύ κοντά στην ένταξη τους στην ΑΕΛ, τότε τους τοποθετούμε στο ρόστερ της Λεμεσιανής ομάδας.  Άρα, οι 18 ξένοι κοινοτικοί παίκτες άνω των 21 ετών που είναι στο ρόστερ της ΑΕΛ αυτή τη στιγμή είναι οι Φεγκρούζ, Ρομέρο, Ουόν, Αϊρόσα, Καρλίτος, Μαϊκόν, Γκουϊαμί, Σακέτι, Ντεντέ, Μπεμπέ, Αμεσάν, Ταρτζίνιο, Μοντέιρο, Εντμάρ, Σα, Βοού, Γκαούτσο και Κάσιο.

Επίσημα λέγεται ότι αυτός που θα αποχωρήσει από το ρόστερ της ΑΕΛ για την επόμενη σαιζόν θα αποφασιστεί με το πέρας του βασικού σταδίου προετοιμασίας και όταν η Λεμεσιανή ομάδα επιστρέψει από τη Μεγάλη Βρετανία.  Εντούτοις, τα σενάρια ονοματολογίας για πρόβλεψη του «άτυχου» που θα υποδειχτεί από το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ είναι αρκετά.

Σενάρια που λένε πως επειδή η ΑΕΛ διαθέτει αρκετούς αριστεροπόδαρους παίκτες ένας εξ αυτών που ήταν και πέρσι στην ομάδα θα «πληρώσει τη νύφη».  Είτε ο Εντμάρ είτε ο Μαϊκόν, μιας και να θυμίσουμε ότι μόλις ολοκληρώθηκε και ο τελικός κυπέλλου τον περασμένο Μάιο ρεπορτάζ και πληροφορίες έκαναν λόγο για τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές ότι δεν θα συνέχιζαν στην ΑΕΛ αλλά τελικά παρέμειναν στο δυναμικό των γαλαζοκιτρίνων και για την επόμενη σαιζόν.

Άλλο σενάριο λέει πως εάν υπάρξει πρόταση από άλλη ομάδα για ξένο – κοινοτικό παίκτη της ΑΕΛ που είναι άνω των 21 ετών, και οι γαλαζοκίτρινοι ικανοποιηθούν οικονομικά, τότε θα παραχωρηθεί και θα μείνουν 17.  Για παράδειγμα εδώ και βδομάδες υπάρχουν οι πληροφορίες περί πρότασης προς το Βοού αλλά δεν προέκυψε κάποια ουσιαστική εξέλιξη.  Υπάρχει, ίσως, ενδεχόμενο και για κάποιον άλλο παίκτη.

ΣΑΒΒΑΣ ΝΕΟΚΛΕΟΥΣ

ΜΠΑΛΑ

About AELNEWS

Η ΑΕΛ Λεμεσού είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στην Κύπρο. Είναι ΙΔΕΑ και αξίζει κάθε θυσία από όλους έμας τους οπαδούς της..... www.aelnews.info

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Ιουλίου 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031