//
you're reading...
ΑΕΛ FUTSAL

«Ύπουλα» ματς και ντέρμπι στο ξεκίνημα

3bEwZEYbf8

Με τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι θα κάμει πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα, η ΑΕΛ του Λίτο Βιντιγκάλ. Πρόκειται για «ύπουλο» ματς, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια θα είναι η δυναμικότητα της ομάδας του Νίκου Κολομπούρδα στη νέα περίοδο.

Ακολουθεί ντέρμπι με τον πρωταθλητή ΑΠΟΕΛ στη Λεμεσό και μετά νέα …έξοδος στο Παραλίμνι απέναντι στην τοπική Ένωση. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν επιστέφουν στη Λεμεσό την 4η αγωνιστική, αφού η κλήρωση του έβγαλε νέο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Μετά θα φιλοξενήσουν την… ανανεωμένη σε έμψυχο υλικό ΑΕΚ στο Τσίρειο.

Όσον αφορά τα ντέρμπι με τους άλλους μεγάλους, την 9η αγωνιστική θα αναμετρηθούν με την Ανόρθωση εντός έδρας και την επόμενη αγωνιστική θα έχουν το ντέρμπι αιωνίων της Λεμεσού, με τον κυπελλούχο Απόλλωνα.

Ίσως να προτιμούσαν στην ΑΕΛ, να έχουν κάπως πιο «ήρεμο» πρόγραμμα στα πρώτα ματς της νέας σεζόν. Όπως και να ‘χουν τα πράγματα, μάλλον θα σκέφτονται πως δεν έχει μεγάλη σημασία η σειρά των αγώνων, αφού όλοι θα παίξουν με όλους.

Συνέντευξη για τα διαρκείας… Σε μια ώρα θα πραγματοποιηθεί στο Yellow Pride Cafe η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τα «πακέτα» των διαρκείας. Οι τιμές θα είναι μειωμένες.

Εξ άλλου είναι δεδομένο οτι δεν θα είναι στο Fan Day της Κυριακής ο Βραζιλιάνος αμυντικός Γκαούτσο. Θα ενημερωθούμε στο περιθώριο της συνέντευξης τύπου, αν θα προλάβει να είναι μεθαύριο στη Λεμεσό ο έτερος Βραζιλιάνος ο επιθετικός Κάσσιο.

Πόλυς Χαραλάμπους

– See more at: http://www.protathlima.com/

About AELNEWS

Η ΑΕΛ Λεμεσού είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στην Κύπρο. Είναι ΙΔΕΑ και αξίζει κάθε θυσία από όλους έμας τους οπαδούς της..... www.aelnews.info

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Ιουλίου 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031