//
you're reading...
ΑΕΛ FUTSAL

Δελτίο τύπου ΑΕΛ Φούτσαλ

Untitledael

Η Ομάδα μας κέρδισε στο χθεσινό φιλικό της Τετάρτης την ΑΜΕΚ Καψάλου με σκορ 5-2 που έγινε στη κλειστή αίθουσα του Λυκείου της Αγ. Φύλας.  Ήταν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα με την ομάδα μας να προσφέρει καλό θέαμα κατά διαστήματα.

Το παιχνίδι έγινε σε τρία ημίχρονα διάρκειας 25 λεπτών το καθένα. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1 με σκόρερ τον Gheorghe Kotlea, στο δεύτερο η ομάδα μας πέτυχε άλλα 4 τέρματα με σκόρερ τους Μάριο Μακρή (2), Πολυδώρου και Gheorghe Kotlea και τελείωσε το 2ο εικοσπεντάλεπτο προηγούμενη με 0-5. Στο τελευταίο μέρος του αγώνα η ομάδα μας κατέβασε ρυθμούς και δέχθηκε 2  τέρματα από την φιλότιμη ομάδα της ΑΜΕΚ.

Το επόμενο φιλικό της ομάδος μας είναι την ερχόμενη Δευτέρα με την Ομόνοια στο Ελευθερία στις 8 το βράδυ. Ενα πάρα πολύ δυνατό τεστ με τους πρωταθλητές που θα δείξει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδος μας.

Οι προπονήσεις ξεκίνησαν επίσημα εδώ και ένα μήνα και η ομάδα μας βρίσκεται τώρα στο 3ο στάδιο της προετοιμασίας με ασκήσεις τακτικής –  τεχνικής και ψυχολογίας παιγνιδιού και με το πέρασμα του χρόνου δένει συνεχώς και αρχίζει να δίνει στο παρκέ αυτά που ο προπονητής ζητά από τους παίκτες του. Στο 1ο στάδιο της προετοιμασίας η ομάδα μας δούλεψε για 15 μέρες σε γυμναστήριο και έπειτα μεταφέρθηκε στο παρκέ του Ν.Σολομωνίδης για το 2ο στάδιο προετοιμασίας δουλεύοντας φυσική κατάσταση με αρκετές αερόβιες – αναερόβιες ασκήσεις με μπάλα.

Στο 4ο στάδιο της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει σε 15 μέρες θα γίνει το τελικό μοντάρισμα της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς. Θυμίζουμε ότι στην 1η αγωνιστική η ομάδα μας αγωνίζεται εκτός έδρας με την νεοφώτιστη ομάδα του Άτλα Αγλατζίας την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου.

Στο φετινό ρόστερ της A’ ομάδος βρίσκονται οι πιο κάτω παίκτες:

1.     Νίκος Λοίζου – Τερματοφύλακας

2.     Χρίστος Κωνσταντίνου – Τερματοφύλακας

3.     Σωτήρης Παντελή – Τερματοφύλακας

4.     Ιωάννου Μάριος – Α’ Αρχηγός

5.     Τσακανιάς Νικόλας – Β’ Αρχηγός

6.     Παναγιώτης Στεργιόπουλος (Τσάκος)

7.     Gheorghe Kotlea – Μολδαβία

8.     Θεόδωρος Σεργίδης

9.     Πολυδώρου Γιώργος

10.  Μακρή Μάριος

11.  Στυλιανού Γιώργος

12.  Γιώργος Χ’Βασίλης

13.  Taoufiq Rifki – Μαρόκκο

14.  Βλαδίμηρος Ποπόφ

15.  Αντώνης Αντωντίου (Κλάτσας)

16.  Κοσμάς Γαβριλίδης

17.  Χριστόφορος Μακρής

18.  Λευτέρης Ανδροκλή

19.  Αιμίλιος Αργυρού

20.  Χρίστος Ιωάννου

21.  Στέφανος Αλεξάνδρου

22.  Ραφαήλ Αγαθοκλέους

23.  Ραφαήλ Ονησιφόρου

Το προπονητικό τιμ είναι ως ακολούθως:

Προπονητής: Πάμπος Χαραλάμπους

Γυμναστής – Βοηθός Προπονητή:  Γιάννης Ιωάννου

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Richard Wroblewski

ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΦΟΡΑΣ

Η κάρτα εισφοράς του τμήματος πάει αρκετά καλά μέχρι στιγμής. Έχουν διατεθεί πέραν των 200 καρτών μέχρι τώρα και ελπίζουμε ότι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα εξαντληθούν και οι 500 κάρτες.

Με την κάρτα εισφοράς που κοστίζει μόνο 20 ευρώ, οι οπαδοί της ομάδας μας και οι φίλοι του αθλήματος θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του όλων των τμήματων FUTSAL (‘Α ομάδα – U21 – U17) σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΕΛ FUTSAL – 29/08/2013

About AELNEWS

Η ΑΕΛ Λεμεσού είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στην Κύπρο. Είναι ΙΔΕΑ και αξίζει κάθε θυσία από όλους έμας τους οπαδούς της..... www.aelnews.info

Συζήτηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αύγουστος 2013
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031